Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl


Je vindt hier diverse verkeers-, tekst- en informatieborden voor een privé-, mandelig of bedrijfsterrein. Wij bieden je een reeks standaard oplossingen, zit het gewenste ontwerp er niet bij?..  vraag het ons.

icon-product-editable.png

 SignEditor™  | Ontwerp je eigen informatiebord!

Zie je dit pictogram dan kun je jou eigen informatiebord direct on-line gaan bewerken. Pas de opdruk aan, selecteer gewenste kleur en typ je eigen tekst.

Bestel eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montageadvies module of deel je ontwerp via social media.