Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Bevestigingsbeugel, palen & frames

Bevestigingsbeugel, palen & frames

Bevestigingsmiddelen voor montage van je (verkeers)bord kopen?

Hier vind je al onze bevestigingsmiddelen voor de montage van je Verkeersbord of Informatiebord, zoals bevestigigingsbeugels voor het monteren van je verkeersbord op paal, muur of hekwerk. En de officiële verkeersbord paal in aluminium of staal. Heb je een mooi plattegrondbord of Informatiebord? Monteer deze op een display montageframe met houten of stalen staanders.

Kies een productcategorie:

Informatie: Bevestigingsbeugel, palen & frames

Universeel montagemateriaal voor verkeers-, tekst en informatieborden met een dubbel omgeplooide rand. De originele verkeersbordpalen in staal of aluminium buismateriaal.