• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Rampaal.be Verkeersspiegel.be Huisnummerpaal.be

Verkeersbord.be is onderdeel van
TrafficSupply Belgium

Verkeersborden, Informatieborden en parkeermaterialen kopen doe je bij Verkeersbord.be! 

Producten nodig voor de inrichting van -bijvoorbeeld- jouw eigen terrein, privéterrein of bedrijventerrein? Dan ben je bij Verkeersbord.be aan het juiste adres! Wij produceren, leveren en plaatsen allerlei soorten standaard EN maatwerk borden zoals o.a. verkeersborden, parkeerborden, camerabewaking borden, informatieborden, huisnummerborden en straatnaamborden. Bij ons bestel je de officiële verkeersborden, maar kun je ook je eigen verkeersborden maken/ontwerpen met onze unieke SignEditor™️. Hiermee ontwerp je, geheel binnen de geldende kaders en richtlijnen, bijvoorbeeld je eigen parkeerborden, waarmee je bezoekers, gasten, medewerkers, personeel of bewoners wijst op de geldende regels omtrent parkeren.

Over TrafficSupply Belgium

Verkeersbord.be is een merknaam van TrafficSupply Belgium.

TrafficSupply beheert meerdere webshopconcepten waar op heldere en eenvoudige wijze verkeers-, tekst-, informatieborden, scheepvaartborden, verkeersmaterialen en oplaadpalen voor elektrische voertuigen aangeschaft kunnen worden.

Op de productielocaties in Hattem (NL) en Bilzen (BE) produceert TrafficSupply klantspecifieke en op maat gemaakte informatiedragers.

Het volledig digitale productieproces stelt TrafficSupply in staat om binnen enkele uren een volledig gepersonaliseerde informatiebord te produceren. Standaard gebaseerd op een aluminium basis en voorzien van vol reflecterende folie + anti-graffiti laminaat. 

Leer ons kennen

5 sterren reviewscore

Wij nodigen onze klanten graag uit voor het delen van hun ervaringen. Authentieke beoordelingen van echte klanten geven een betrouwbaar beeld van het serviceniveau van TrafficSupply. Het complete TrafficSupply team zet zich elke dag voor 100% in om onze opdrachtgevers zo tevreden mogelijk te houden. Wij zijn dan ook supertrots op onze onafhankelijke 5 sterren score.

Bekijk onze reviews

Al onze webshops

TrafficSupply is met zijn diverse webshops de grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en verkeersgerelateerde producten.

Wij hebben webshops op het gebied van verkeer, veiligheid en diverse actuele thema’s. Wij bedienen onze opdrachtgevers 100% op maat met webshops als verkeersbord.be, rampaal.be en verkeersspiegel.be

Bekijk alle webshops