Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Veilige en propere buurt
 3. Honden beleid borden
sorteer op

Honden beleid borden

Honden aan de lijn bord nodig? Of een bord verboden voor honden?

Geef met een van onze honden bordjes aan wat de regels zijn.
Moeten honden aan de lijn? Geef dit aan met een honden aan de lijn bord.
Of is het verboden voor honden of mogen honden op een bepaald stuk niet poepen?
Kies een van de standaard ontwerpen of ontwerp zelf het gewenste bord, zodat je altijd een honden belied bord krijgt dat aansluit op jouw situatie. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Honden beleid borden

Om een terrein af te bakenen voor niet aangelijnde honden, of u wenst een totaal verbod om honden uit te laten of misschien wel een waarschuwingsbord voor kikkers, wij bieden u een uitgebreide serie bijzondere dieren- en hondenpoep- borden.