Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Parkeerborden Priveterrein
 3. Parkeerbord op maat
sorteer op

Parkeerbord op maat

Parkeerbord op maat nodig? Wij denken met je mee!

Ben je op zoek naar parkeerborden die afwijken van de standaard parkeerborden of wil je deze een vleugje van je eigen huisstijl geven? Wij denken met je mee door parkeerborden op maat te ontwerpen en te produceren. Al onze parkeerborden op maat zijn reflecterend en voorzien van een anti-graffiti laminaat. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Meer productcategorieën:

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeers, informatie en parkeerborden op maat, in jouw huisstijl of voorzien van standaard pictogrammen. Ideaal voor een privéterrein of bedrijventerrein.
Lever je eigen ontwerp aan en wij maken hier een echt officieel parkeerbord van. 
Wij kunnen ook huisstijlelementen implementeren in het ontwerp en toch de richtlijnen respecteren.

Bekijk deze categorie voor de mogelijkheden, lever je eigen ontwerp aan, of start zelf met ontwerpen!

Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste bevestigingsmiddelen via onze montage-adviesmodule.

© VERKEERSBORD.BE | SIGNEDITOR™  UNIEK IN BELGIË | 

Ontwerp nu je eigen parkeerbord direct online uw ontwerp in beeld, bestel of deel uw ontwerp via social media. De SignEditor is nu online, ontwerp informatie-, parkeer- en verkeersborden voor het oplossen van uw parkeerprobleem op uw eigen privéterrein of bedrijventerrein.