Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Belgische Verkeersborden
 3. Z serie: Zoneborden
sorteer op

Z serie: Zoneborden

Onder de verkeersborden Z serie Zoneborden borden vallen de verkeersborden die een zone aanduiden waar een bepaald gebod of verbod van kracht is. Er wordt een begin en een einde zone bord geplaatst.
Onder deze serie vindt je ondermeer het zonebord ZE9a terug dat een parkeerzone aanduid, het zonebord ZC21 dit bordt geeft een zone aan waar een beperking op gewicht van toepassing is maar ook het bord ZC43 en ZC45 die een zone met een snelheidsbeperking aangeven.

Meer productcategorieën:

Informatie: Z serie: Zoneborden

Verkeersborden zoals gedefinieerd in Titel III Hoofdstuk II van het Belgische Koninklijk Besluit van 1 december 1975 van het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg. (B.S. 09.12.1975) - Serie E.
Al onze verkeersborden worden geproduceerd conform de richtlijnen van het Agentschap Wegen en Verkeer en het politiereglement.