Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Parking- en weginrichting

Parking- en weginrichting

Parking of weginrichting producten nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Voor de inrichting van jouw parkeerterrein, privéterreinen, bermen en wegen kunnen wij je verschillende oplossingen aanbieden. In ons assortiment zitten onder andere diverse afzetpalen, bermpaaltjes, anti parkeerpaaltjes, parkeerbeugels, slagbomen, diamantkoppaal en wegmarkeringen. De recycling kunststof diamantkoppaal is uitermate geschikt als afzetpaal rond parkeerplaatsen en straatkanten. Ook kan je bij ons onder andere de anti parkeerpaal kopen in de kleuren rood- wit en de afzetpalen in geel- zwart. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Kies een productcategorie: