Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Veilige en propere buurt
 3. Schoolzone en speeltuinborden
sorteer op

Schoolzone en speeltuinborden

Waarschuwingsborden en overige producten voor extra aandacht bij spelende kinderen

Bekijk hier ons assortiment attentie verhogende borden en producten in situaties met spelende kinderen op straat. Alle spelende kinderen borden zijn standaard reflecterend en daardoor extra opvallend.
Ook zijn al onze borden spelende kinderen standaard voorzien van een anti-graffiti coating.

Meer productcategorieën:

Informatie: Schoolzone en speeltuinborden

Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer. Spelende kinderen hebben geen of nauwelijks oog voor hun omgeving, laat staan voor het verkeer. Om weggebruikers extra aandacht te laten hebben voor spelende kinderen hebben wij diverse producten, zoals verkeersborden, stickers en andere aanverwante producten.