Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Parkeerborden Priveterrein
 3. Laden en lossen
sorteer op

Laden en lossen

Bord Laden en lossen kopen? 

Geef duidelijk aan op jouw terrein waar vrachtwagens kunnen laden en lossen.
Doe dit met een standaard bord E3 in combinatie met een onderbord of een eigen laden en lossen bord. Voeg naast het verkeersbord E3 ook eenvoudig teksten en pictogrammen toe, zoals inrit en uitrit vrijlaten. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Laden en lossen

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden voor situaties omtrent laden en lossen op maat, in huisstijl of voorzien van standaard pictogrammen. Ideaal voor een privé terrein of bedrijventerrein. Zorg voor het juiste laden en lossen bord op uw eigen terrein met het duidelijk bord van verkeersbord.be

Bekijk de categorie voor de mogelijkheden, lever je eigen ontwerp aan, of start zelf met ontwerpen!
Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.

icon-product-editable.png SignEditor™  | Ontwerp je eigen laden en lossen bord

Zie je dit pictogram dan kun je jouw eigen verkeersbord direct online bewerken en ontwerpen! Pas de opdruk aan, selecteer gewenste kleur en typ je eigen tekst. Ook kun je je gemaakte ontwerp eenvoudig opslaan om later weer te openen!