• Nr. 1 verkeersborden webshop
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Verkeersdrempels

Effectieve snelheidsremmers 

Kunststof verkeersdrempels zijn effectieve snelheidsremmers voor op eigen terrein. Snelheidsdrempels zorgen ervoor dat voertuigen hun snelheid aanpassen, waardoor de verkeersveiligheid op uw terrein verhoogt. Of het nu gaat om beveiliging op parkeerterreinen, bedrijventerreinen of in woonwijken, kunststof verkeersdrempels zijn een praktische oplossing voor het beheersen van de snelheid van voertuigen. Dankzij hun duurzame materialen zijn deze verkeersdrempels ook bestand tegen weersinvloeden en zware verkeersbelasting. Kies voor kunststof verkeersdrempels als u op zoek bent naar effectieve snelheidsremmers voor op eigen terrein.

Type snelheidsdrempels

Snelheidsdrempels zijn er in diverse hoogtes. Hoe hoger de verkeersdrempel, hoe langzamer voertuigen moeten rijden om schadevrij de drempel te passeren. De laagste verkeersdrempels zijn 30mm en zijn geschikt om overheen te rijden met circa 30 km/u. De hoogste verkeersdrempels zijn tot wel 70mm en kunnen slechts stapvoets overreden worden (5 km/u) en bij uitstek geschikt voor recreatieparken en campings. 

Gewenste maximum snelheidHoogte verkeersdrempelToepassingsgebiedenProductlink
< 30 km/u300mmBedrijventerreinen, VvE's, scholenVerkeersdrempel hoogte 30mm
10-20 km/u500mmParkeerplaatsen, bedrijventerreinen, eigen terreinenVerkeersdrempel hoogte 50mm
5-10 km/u700mmRecreatieparken, campingsVerkeersdrempel hoogte 70mm


Snelheid verminderen met drempels

Ook worden verkeers drempels vaak geplaatst op een privéterrein om de weggebruiker te waarschuwen dat er een eigen terrein wordt betreden. Denk bij eigen terreinen aan parkeerterreinen van appartementencomplexen, hogescholen, bedrijven maar ook steeds meer woningen in de stad hebben een gezamenlijk parkeerterrein. Een verkeersdrempel kan, naast het snelheid-remmende effect, ook een effectief instrument zijn om de omwonenden en/of bezoekers erop te attenderen dat er een eigen terrein betreden wordt, waar vaak om niet zonder specifieke reden geparkeerd mag worden. Voor degelijke situaties zijn alle kunststof verkeersdrempels tot een hoogte van 50mm bijna altijd toereikend. Mocht er behoefte zijn aan een hogere verkeersdrempel omdat er, bijvoorbeeld veel te hard wordt gereden door vrachtverkeers en/of bezorgbusjes, dan kan een hogere snelheidsremmer van 70mm meer effect hebben. Een dergelijke verkeersdrempel kan echter wel een obstakel zijn voor personenauto’s en wordt over het algemeen niet als prettig ervaren 

Snelheidsdrempels laten plaatsen

Wil je de verkeers drempels ook laten plaatsen/installeren? Geen probleem! TrafficSupply heeft diverse plaatsingsploegen die plaatsing- en installatiewerkzaamheden voor je uit handen kunnen nemen.
Ben je benieuwd naar de planning en/of kosten voor het monteren/plaatsen van verkeersdrempels? Neem contact op met ons via chat, email of telefoon, of stel jouw vraag op de desbetreffende productpagina!

Verkeersdrempels kopen

Onze rubber en kunststof verkeersdrempels kunnen een permanent of tijdelijk karakter hebben. Met onze eigen plaatsingsdienst kunnen we jouw snelheidsremmende verkeersdrempels ook plaatsen door heel Nederland. Verkeersdrempels kopen doe je bij Informatiebord.nl

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • Belfius Pay
 • KBC/CBC
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Verkeersbord.be is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4536 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops