• Nr. 1 verkeersborden webshop
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Fietsenrekken

Of zocht je dit?

Waarom kiezen voor een metalen fietsenrek?

Er zijn verschillende materialen waaruit een fietsenrek kan bestaan. Het kiezen van het juiste materiaal voor uw fietsenrek kan afhangen van verschillende factoren, zoals het beoogde gebruik, de weersomstandigheden en de esthetiek. Echter, als het gaat om sterkte, duurzaamheid en veiligheid, is metaal / staal vaak de beste optie. Metalen fietsenrekken zijn robuust en stevig, waardoor ze bestand zijn tegen de elementen en tegen beschadigingen door het regelmatige gebruik. Bovendien zijn ze over het algemeen eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke locaties zoals scholen, bedrijven, parken en openbare plaatsen.

Enkelzijdige fietsenrekken

Onze enkelzijdige fietsenrekken zijn ideaal voor het opbergen van één tot zes fietsen op een enkele rij. Deze fietsenrekken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van het aantal fietsen dat u wilt opbergen. Onze enkelzijdige fietsenrekken zijn ook beschikbaar met verschillende functies, zoals een extra rek om een ​​slot aan te bevestigen, zodat uw fiets veilig blijft. Een van onze populaire modellen is het enkelzijdige fietsenrek met plaats voor drie fietsen. Dit fietsenrek heeft een strak en eenvoudig ontwerp en is vervaardigd uit hoogwaardig staal. Het rek is geschikt voor alle soorten fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor locaties met beperkte ruimte, zoals appartementen, garages of bergingen.

Dubbelzijdige fietsenrekken

Onze dubbelzijdige fietsenrekken zijn de ideale oplossing voor het opbergen van meerdere fietsen op een compacte manier. Met ruimte voor zes, tien of twaalf fietsen, zijn deze fietsenrekken geschikt voor drukke locaties zoals scholen, bedrijven, stations en sportcentra. Een van onze bestverkochte modellen is het dubbelzijdige fietsenrek voor twaalf fietsen. Dit fietsenrek is zeer robuust en bestaat uit hoogwaardig staal dat is behandeld tegen roest en corrosie. Het rek heeft een strak en modern ontwerp en is gemakkelijk te monteren. Het is geschikt voor alle soorten fietsen en kan in verschillende kleuren worden geleverd om te passen bij de esthetiek van uw locatie.

Fietsrekken kopen doe je bij Straatmeubilairkopen.nl

Bij het kiezen van een fietsenrek is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals het beoogde gebruik, de locatie en het aantal fietsen dat u wilt opbergen. Onze metalen fietsenrekken zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, veiligheid en gemak en zijn daarom de perfecte oplossing voor het opbergen van uw fiets. Of je nu op zoek bent naar een enkelzijdig fietsenrek voor thuis of een dubbelzijdig fietsenrek voor uw bedrijf of school, wij hebben het perfecte model voor je! Dankzij onze hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking kunt je er zeker van zijn dat jouw fiets veilig en beschermd is wanneer gestald in één van onze fietsenrekken!

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • Belfius Pay
 • KBC/CBC
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Verkeersbord.be is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4563 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops