Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Belgische Verkeersborden
 3. E serie: Parkeer- en stilstaanborden
sorteer op

E serie: Parkeer- en stilstaanborden

Parkeer- en Stilstaan borden leggen beperkingen op of geven juist aan,
voor wie een bepaalde parking voorzien is. 
Verkeersborden van de E serie zijn bijvoorbeeld, verkeersborden voor beurtelings parkeren en verkeersborden die het parkeren toelaten of regelen. Maar ook parkeerborden die aanduiden dat een parking is voorbehouden voor mindervaliden of autocars.
Vindt je hieronder toch niet het parkeerbord dat je zoekt?
Je kan dit ook volledig zelf ontwerpen met onze SignEditor.

 SignEditor™  | Ontwerp je eigen verkeers- of informatiebord

Meer productcategorieën:

Informatie: E serie: Parkeer- en stilstaanborden

Verkeersborden zoals gedefinieerd in Titel III Hoofdstuk II van het Belgische Koninklijk Besluit van 1 december 1975 van het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg. (B.S. 09.12.1975).
Al onze verkeersborden worden geproduceerd conform de richtlijnen van het Agentschap Wegen en Verkeer en het politiereglement.