Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Bevestigingsmaterialen
 3. Muur en hekwerkbeugels
sorteer op

Muur en hekwerkbeugels

Bevestigingsbeugels voor hekwerk en muurmontage

Bekijk hieronder ons assortiment bevestigingsmaterialen voor montage van een verkeersbord of informatiebord op hekwerk of muur. Zoals een haakse muurbeugel, of een spijlenhek beugelset.

Meer productcategorieën:

Montagebeugels voor de bevestiging van verkeers-/informatiebord tegen muur of hewerk.   

Montageoplossingen voor de montage van aluminium bord met een dubbel omgeplooide rand tegen een vlakke muur of op een hekwerk. Diverse uitvoeringen beschikbaar, zoals enkel- of dubbelzijdig of een extra beveiligde anti-diefstal uitvoering!