Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Veilige en propere buurt
 3. Rookverbod / Toelating
sorteer op

Rookverbod / Toelating

Borden roken niet toegestaan nodig? 

Bekijk ons assortiment met rookverbodsborden en overige producten. Geef met onze borden niet roken aan dat roken niet toegestaan is op het terrein. Of geef aan waar de rookzone zich bevindt met een pijlverwijzing en sigaret symbool. De borden kunnen ook uitgevoerd worden met een logo of aangepast worden zodat ze volledig binnen jouw huisstijl passen.

Meer productcategorieën: