• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Rampaal.be Verkeersspiegel.be Huisnummerpaal.be

Optimaal zicht op en rond je bedrijf

Verhoog de veiligheid van je werknemers en bezoekers met onze spiegels

Elk bedrijfsterrein is altijd een beetje een geordende chaos. 

Heftruckchauffeurs die in een druk magazijn hopen dat er niemand op het zelfde moment de hoek om komt gereden, bezoekers die zich een weg zoeken op een hen onbekend terrein of werknemers die zich dicht wagen bij zware industriële processen  om er toch maar een goed zicht op te hebben. 

Dit soort onveilige situaties, denk maar aan het risico op ongevallen door een dode hoek,  behoren dankzij onze robuuste en specifiek ontworpen  spiegels definitief tot het verleden.  Ze zijn perfect geschikt om orde te scheppen in de logistieke stroom van werknemers en bezoekers. 

In alle mogelijke omstandigheden bieden onze spiegels je een optimaal en veilig zicht op je magazijn, productiehal of laad- en loskaaien. Denk je aan  de vereisten voor een goede Industriespiegel, dan denk je waarschijnlijk aan kwaliteit, duurzaamheid en en goede kijkafstand. Onze spiegels beantwoorden stuk voor stuk aan deze voorwaarden!

Magazijn

Het magazijn is het snel kloppende hart van elk bedrijf. En daarom meteen ook de drukste plaats. Orderpickers en heftruckchauffeurs zoeven langs elkaar door om goederen zo snel mogelijk op de juiste bestemming te krijgen.  Moeten ze ergens  de hoek om draaien, dan worden ze vaak gehinderd door metershoge volgestapelde rekken die het zicht belemmeren.

Onze veiligheidsspiegels met geel/zwart kader trekken meteen de aandacht en vallen van ver op in het magazijn. Ze bieden een haarscherp zicht op alle mogelijke situaties tot wel 15 meter ver!

Ook zijn ze uitstekend bestand tegen een stootje dankzij hun High Impact Frame en makkelijk te monteren. Uitpakken en klaar! Ideaal dus voor een industriële omgeving!

Bestel hier je opvallende Veiligheidsspiegels!

Bedrijfsterrein

Bezoekers of chauffeurs die komen laden of lossen hebben het wel eens moeilijk om exact te weten waar ze zich precies moeten aanmelden.  Op zoek naar de juiste plek durven ze wel eens minder geconcentreerd te zijn. Plaats je een spiegel aan de laad- en loskaaien, dan verbeter je meteen het overzicht van de chauffeur.  Gedaan met beschadigingen aan de dockpoorten, laadbruggen en de achterzijde van de vrachtwagens. 

Door het plaasten van de spiegel vermijd je dus direct extra kosten zoals herstellingen aan de poort of moet je bijvoorbeeld niet steeds acherlichten van vrachtwagens vervangen. 

Help ook je bezoekers veilig hun weg te vinden door verkeerspiegels te plaatsen.  Onze spiegels bieden je optimaal zicht zonder beeldvervorming. Ideaal geschikt voor in-en uitritten op bedrijfsterreinen, parkings en onoverzichtelijke situaties. 

Maak je keuze tussen uitvoering en kijkhoek, zo eenvoudig is het! Al deze spiegels zijn meteen bij ons verkrijgbaar!

Bestel hier onze populaire Verkeersspiegels!

Bolspiegels

Bolspiegels worden in ons assortiment ook aangeboden met het speciale SKG politie keurmerk.  Spiegels met dit keurmerk zijn zo goed als onverwoestbaar dankzij een speciale kunststofvulling van hardschuim binnenin de spiegel. 

Ze moeten voldoen aan een aantal zeer strenge tests vooraleer ze het keurmerk toegwezen krijgen.  Zo zijn ze vuurbestending dankzij het het slagvaste polycarbonaat dat de eigenschap heeft vlamdovend te zijn.  Omdat ze alle soorten inslagen absorberen en  weerkaatsen, zijn de spiegels bestand tegen een enorme impact.

Onze spiegels zijn makkelijk te monteren aan het plafond, in hoeken en aan muren. 

Bestel hier onze robuuste Bolspiegels!

Waarom kiezen voor Veiligheidsglas?

Veiligheidsglas is glas waarbij er in geval van breuk geen gevaarlijke scherven ontstaan. Handig, want zo is er geen kans op lichamelijk letsel!

Waarom kiezen voor Acryl?

Acryl is een galsheldere en gekleurde kunststof. Het is 25x sterker dan glas in dezelfde dikte. 

Waarom kiezen voor Roestvast Staal (RVS)?

RVS of Roestvast Staal is een metaalsoort die bekend staat om zijn bestendigheid tegen aantasting en zijn roestvrije eigenschappen.

Waarom kiezen voor Polycarbonaat?

Polycarbonaat is veruit de meest heldere en slagvaste kunststof. Het is 250x sterker dan glas in dezelfde dikte en daardoor nagenoeg onbreekbaar. 

Inspectiespiegels

Zoek je dé tool om controles uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen? Wil je de onderkant van een voertuig nakijken of een lek opsporen achter een machine? Daarvoor zijn onze inspectiespiegel uit acryl het ideale hulpmiddel! 

Bestel hier onze Inspectiespiegels!

Op zoek naar de ideale spiegel? Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende categorieën 

Bolspiegels
Bolspiegels
Buitenruimte
Buitenruimte
Magazijn & Heftruck
Magazijn & Heftruck
Productieproces & Werkplaats
Productieproces & Werkplaats