• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Rampaal.be Verkeersspiegel.be Huisnummerpaal.be
  1. Home
  2. Tijdelijke signalisatie en afzetmaterialen
  3. Tijdelijke tekstborden
sorteer op

Tijdelijke tekstborden

Omleidingsborden en tijdelijke tekstborden nodig voor wegomleidingen bij werk in uitvoering?

Bij ons ontwerp en bestel je eenvoudig tijdelijke omleidingsborden en oranje verkeers- en teksten voor werken in uitvoering, wegenwerken en afzettingen. Afzetborden met eigen tekst, pictogrammen en logo's. Wij leveren maatwerk en standaard omleidingsborden waarmee veilig werken aan de weg en een goede doorstroming van het verkeer gegarandeerd zijn. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Tijdelijke tekstborden

Tekstborden met een oranje rand en reflecterende folie conform de geldende eisen bij wegomleidingen en werken in uitvoering. De afwerking met klasse III reflecterende en FLUORICERENDE folie maakt dat de omleidingsborden niet alleen bij duisternis maar ook overdag (refelcteerd UV-licht) extra attentiewaarde heeft.

Bij een tijdelijke wegomleiding of wegafzetting zijn altijd oranje verkeersborden nodig met een specifieke opdruk omdat deze bij elke situatie weer anders is. Denk hierbij aan straatnamen of een begin en einddatum van de wegwerkzaamheden. Bij ons ontwerp je zelf een breed scala aan tijdelijke verkeersborden en omleidingsborden. Bewerk zerf online jouw benodigde borden en bestel.