Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Verkeersbord.be heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Verkeersbord.be met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld MisterCash, iDeal, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Verkeersbord.be Verkeersspiegel.be
 1. Home
 2. Parking- en weginrichting
 3. Verkeersgeleiding - Snelheidsremmers
sorteer op

Verkeersgeleiding - Snelheidsremmers

Verkeersgeleiding en drempels nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment snelheidsremmende maatregelen, zoals verkeersdrempels, parkeerstops, barriers en lummels (attentiepylonen). Al deze producten zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Verkeersgeleiding - Snelheidsremmers

Tijdelijke drempels of voor markering van de parkeerplaats Informatiebord bied u een breed scala oerdegelijke en sterke materialen voor de inrichting van uw eigen terrein.